Retourbeleid Garantie

Ons retourbeleid is bindend en moet te allen tijde worden nageleefd.

We hanteren een retourtermijn van 14 dagen, wat betekent dat je binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling een retourzending kunt aanvragen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending en 100% restitutie, moet je artikel aan de volgende voorwaarden voldoen:

 • Staat van het product: Het gekochte artikel moet in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen (inclusief labels en in de originele verpakking). Het mag niet gebruikt, gewassen, beschadigd of veranderd zijn. Het product wordt gecontroleerd op schade die door de klant is veroorzaakt en een product dat door jou beschadigd is geretourneerd, wordt niet geaccepteerd.
 • Periode: Retouraanvragen moeten binnen 14 dagen na ontvangst van het product worden ingediend.
 • Bewijs van aankoop: Bewaar een kopie van je aankoopbon of ordernummer en toon deze als bewijs van aankoop indien nodig.
 • Bewijs: Voeg altijd een duidelijke reden + foto's van je bestelling toe om aan te tonen dat ze in nieuwstaat en ongebruikt zijn.
 • Hygieneprodukte:  Produkte wie Unterwäsche, Dessous, Strümpfe, Pflegeprodukte wie Haar- und Hautpflegeprodukte sowie persönliche Produkte sind vom Rückgaberecht bei Lovozo ausgeschlossen. Dies liegt an Hygienegründen und der Tatsache, dass persönliche Produkte nicht weiterverkauft werden dürfen. Diese Produkte können nicht zurückgegeben werden und werden nicht akzeptiert.
 • Hygiëneproducten: Producten zoals ondergoed, lingerie, kousen, verzorgingsproducten zoals haar- en huidverzorgingsproducten en persoonlijke producten zijn uitgesloten van het retourbeleid van Lovozo. Dit heeft te maken met hygiëne en het feit dat persoonlijke producten niet mogen worden doorverkocht. Deze producten kunnen niet geretourneerd worden en worden niet geaccepteerd.
 • Gepersonaliseerde producten: Gepersonaliseerde producten kunnen ook niet geretourneerd worden, omdat ze niet doorverkocht kunnen worden aan andere klanten.
  Let op: Als je een 1+1 gratis aanbieding hebt ontvangen en een van de producten hebt gebruikt, is het niet mogelijk om het andere product te retourneren. Dit is omdat het een gecombineerde aanbieding is en om misbruik van dergelijke kortingen te voorkomen.

Retourbeleid:

 • Communicatie: Neem altijd vooraf contact op met onze klantenservice via: info@lovozo.de of via het contactformulier dat hier beschikbaar is om toestemming voor de retourzending en instructies voor de retourzending te verkrijgen. Het retourformulier moet worden afgedrukt en bij het pakket worden gevoegd.
 • Terugbetaling: Om een terugbetaling te ontvangen, moet je het pakket terugsturen naar ons magazijn.
 • Retourkosten: Jij als klant draagt de retourkosten van je bestelling.
 • Track & Trace: Je retourzending moet voorzien zijn van een Track & Trace nummer dat je met ons deelt. Zo kunnen wij precies zien wanneer je retourzending bij ons is aangekomen en kunnen we direct je geld terugstorten. Zonder Track & Trace-nummer kunnen we je zending niet controleren en vervalt je recht op restitutie, omdat we niet kunnen zien of je bestelling daadwerkelijk in ons magazijn is aangekomen.  Stuur ons een foto van de trackingcode op de dag van verzending.

Als je retouraanvraag wordt goedgekeurd, ontvang je een retourformulier. Je retourzending moet dan naar ons magazijn op het volgende adres worden gestuurd:

Straat: No.1738 Renmin West Road, Cao E St, Shangyu Dist
Stad: Shaoxing
POSTCODE: 312300
Provincie: Zhejiang
Land: China

Retourzendingen die zonder retouraanvraag en -autorisatie naar ons worden teruggestuurd, worden niet geaccepteerd en uw recht op restitutie vervalt.

Schade en problemen:

Helaas kan je product tijdens het transport beschadigd raken. Controleer je bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is of als je een verkeerd artikel hebt ontvangen, zodat we het probleem kunnen beoordelen en oplossen.

Voor de snelste oplossing stuur je ons een e-mail met foto's waarop het beschadigde onderdeel of onjuist geleverde product duidelijk te zien is.

Bij defecte of verkeerd geleverde producten sturen we altijd eerst gratis een nieuw pakket, zodat je krijgt waar je voor betaald hebt. Helaas kunnen we je geld niet terugbetalen. Als het de tweede keer defect is, betalen we het volledige aankoopbedrag terug of stuur je het terug.

Als je niet tevreden bent met dit beleid, heb je altijd de mogelijkheid om het defecte of verkeerd geleverde product op eigen kosten terug te sturen na toestemming van onze afdeling. In deze situatie gelden de normale retourvoorwaarden, die je op deze pagina kunt vinden.

Let op: Wij bieden geen retouren of ruilingen aan voor vertragingen. Als je vragen of zorgen hebt over ons retourbeleid, neem dan contact op met onze klantenservice via info@lovozo.de. We zijn er om je te helpen!

Ruilen van producten:

Als je een artikel wilt ruilen, vragen we je eerst het artikel dat je hebt te retourneren en zodra de retourzending is geaccepteerd, het nieuwe artikel apart te kopen.

Annulering van een bestelling

Zodra een bestelling is geplaatst, wordt deze onmiddellijk klaargemaakt voor verzending door onze geautomatiseerde systemen. Daarom is het helaas niet mogelijk om een afgeronde bestelling te annuleren. Als je je zorgen maakt over het product dat je hebt ontvangen, bieden we een eenvoudige retourprocedure. Je hebt het recht om je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren voor een volledige terugbetaling.


BELANGRIJK: Weiger ons pakket niet aan de deur. Als je dat wel doet, wordt het pakket in de meeste gevallen vernietigd en moeten we je de kosten plus portokosten in rekening brengen. Dit geldt ook voor niet-afgehaalde pakketten of pakketten die niet door u zijn afgehaald. Controleer daarom altijd zorgvuldig de tracking van het pakket of neem contact op met onze klantenservice.

Restituties:

We informeren je zodra we je retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd. Als de retourzending wordt goedgekeurd, ontvang je binnen 3-5 werkdagen automatisch je geld terug via je oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat je bank of creditcardmaatschappij de restitutie heeft verwerkt en verwerkt. Als het langer dan 15 werkdagen geleden is dat we je retourzending hebben goedgekeurd, neem dan contact met ons op via info@lovozo.de.

Recht op 100% restitutie

We streven ernaar om je bestelling binnen een periode van 7-14 werkdagen te leveren. Mochten onvoorziene omstandigheden of vertragingen resulteren in een levertijd van meer dan 14 dagen, dan garanderen wij dat de klant recht heeft op een volledige terugbetaling, ongeacht de reden voor de vertraging.

Informatie:

Zoals vermeld op onze verzendpagina, werkt Lovozo met verschillende leveranciers uit China en verzenden wij hun producten rechtstreeks vanaf de leverancier. Hierdoor kunnen wij aanzienlijk besparen op transport-, opslag-, verpakkings- en verzendkosten en de producten tegen de beste prijs aanbieden.
Dit betekent wel dat ons retourbeleid anders is dan je misschien gewend bent. Aangezien ons magazijn zich in Azië bevindt, moet je het pakket terugsturen naar het magazijn van de leverancier in China.

Zoals vermeld in ons verzendbeleid is Lovozo op geen enkele manier verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren van een product of producten.

Houd hier rekening mee als je meerdere producten koopt die je misschien wel wilt proberen maar niet wilt houden.