Over ons

Wie zijn wij?

Lovozo is een bedrijf met een toegewijd team dat met passie de meest buitengewone en betoverende producten selecteert die bijdragen aan het beschermen van de natuur en het verbeteren van de wereld! We zijn jong, maar we realiseren ons ook dat we in een bevoorrecht milieu zijn opgegroeid. Daarom streven we ernaar iets terug te geven aan de wereld.

Redelijke prijzen

Wij zijn van mening dat u niet te veel zou moeten betalen voor onze geweldige producten. Daarom hebben we ervoor gekozen om de producten rechtstreeks van de leverancier naar u te sturen. Op deze manier besparen we aanzienlijk op opslag-, transport- en verpakkingskosten en kunnen we de producten tegen een betaalbare prijs aanbieden.

Wij nemen de verzendkosten voor onze rekening, zodat het voor u altijd GRATIS is.

Onze Fundamentele Waarden

Respectvol
Voor ons is onderling respect vanzelfsprekend. Eerlijkheid, openheid en betrouwbaarheid staan voorop. Dit bevordert een open werkomgeving waarin iedere stem wordt gehoord en elke mening telt.

Vastberaden
We zijn veerkrachtig, proactief en vastbesloten. We zien uitdagingen als kansen en gaan moeilijkheden niet uit de weg.

Zorgvuldig
We streven naar uitmuntendheid, anders doen we het niet. We zijn nauwgezet en hebben oog voor detail.

Altijd op zoek naar iets nieuws
We willen steeds beter worden. Er is altijd ruimte om te groeien. We proberen altijd nieuwe dingen te bedenken en te doen, voor onszelf en voor ons bedrijf.